به گزارش نماینده به نقل از خبرگزاری تسنیم، علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پشت صحنه مسابقه بازیگری ستاره ۲۰ درباره این مسابقه گفت: برنامه ستاره ۲۰ به وسیله یک بخش غیردولتی انجام میشود و از بین ۲۵ هزار نفری که برای بازیگری استعداد دارند و نخبه هستند و داوطلب بازیگری بودند آمدهاند و مورد آزمایش قرار گرفتهاند و از میان آنها ۶ هزار نفر انتخاب شدند و به تدریج افراد غربال میشوند و از میان همه آنها ۲۰ نفر که ستاره این مجموعه هستند و بیشترین استعداد را در بازیگری دارند انتخاب میشوند تا آموزشهای لازم را در زمینه بازیگری ببینند.
وی با ارزشمند خواندن این کار عنوان کرد: این کار بسیار ارزشمندی است که یک بخش غیردولتی انجام میدهد به جای اینکه افراد به صورت بیبرنامه و با رابطه بازیگری را شروع کنند و بدون استعداد وارد این حرفه شوند، در این مسابقه استعدادیابی و آموزش با برنامه انجام میشود و در نتیجه کسانی که در این میدان ستاره میشوند، افراد برجستهای هستند که در حوزه سینما میتوانند کارهای بزرگی انجام دهند. این نسل حاضر ما در سینما و تلویزیون نخبگانی از میان صدها نفری هستند که وارد این حرفه شدند و البته بخشی از آن براساس علایق خودشان بوده است و قرار است هر سال مسابقه ۲۰ ستاره از مجموعه داوطلبان افرادی را برای بازیگری انتخاب کند.
وزیر فرهنگ و ارشاد با تاکید بر حمایت این مسابقه گفت: ما حتما از این پروژه حمایت میکنیم و یکی از وظایف اصلی ماست که از افرادی که وارد حوزه سینما و تئاتر میشوند کمک کنیم تا بتوانیم استعدادشان را شکوفا کنیم.
جنتی در بخش دیگری از صحبتهای خود درباره ارتباط مجلس و انتقاداتی که نسبت به اکران برخی از فیلمها میشود، پاسخ داد: احساس ناسازگاری با مجلس ندارم و به هر حال آنها این اعتقاد را دارند که باید از ارزشهای انقلاب حمایت کنند و ممکن است در مورد برخی ارزشها احساس مغایرت داشته باشند. اما ما دیدگاه خودمان را داریم و خارج از ارزشها حرکت نمیکنیم. اما به هر حال این با تشخیص خودمان صورت میگیرد وظایف در قانون تفکیک شده و مشخص شده است که هر کدام از دستگاهها اعم از نمایندگان مجلس و دیگران چه وظایفی دارند.
وی افزود: در این حوزه باید به وظایف خودمان عمل کنیم و آقایان نیز باید نظارت کنند و اگر قرار است تذکر دهند، به تذکرشان گوش میکنیم اما در نهایت آنچه را که تشخیص میدهیم عمل میکنیم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه درباره اکران برخی از فیلمها که به نظر میرسد با مشکلاتی روبروست توضیح داد: اکران فیلم رستاخیر مشکلی ندارد و خود تهیه کننده و کارگردان میخواهند فیلم خود را در موقعیت دیگری اکران کنند.
وی درباره فیلم "عصبانی نیستم" و نظر مرکز پژوهشها مبنی بر بیمشکل بودن فیلم عصبانی نیستم نیز یادآور شد: اصلاحاتی در این فیلم انجام شده و من خواستم آخرین نسخهای را که آماده کردم، ببینم تا اشکالات فیلم برطرف شود.
جنتی همچنین درباره وضعیت ممیزی و برداشته شدن کلمه "عشق" در ترانهها تشریح کرد: این اتفاق نیفتاده است که این کلمه از ترانهها حذف شود. البته اشعار ترانهها به وسیله شخصیتهای ادیب نظارت میرود و از اول با این نوع تفکرها در حوزه کتاب هم خردهگیریها و سختگیریهای نابجایی وجود داشت اما در این دوره به همه کسانی که مسئول ممیزیها بودند سفارش لازم را کردیم که باید با مسائل عاقلانه برخورد کنند.
در ادامه فریبا کوثری بازیگر در پشت صحنه فیلم ستاره ۲۰ که جزو داوران بود در صحبت با جنتی درباره برآورده شدن نیازهای بیمهای هنرمندان و با اشاره به رضا رویگری و درمان مجانی وی صحبت کرد و جنتی نیز پاسخ داد، کارهایی را شروع کردیم که ممکن است چند ماه دیگر به سرانجام برسد. صندوق حمایت از هنرمندان در آغاز ورشکسته بود و زمانی که آمدم ۲۸ میلیارد بدهی داشت و بیمه هنرمندان در حال قطع شدن بود اما در حال حاضر به این صندوق به صورت اقتصادی نگاه میشود و در هیئت امنای آن مجید قاسمی مدیرعامل بانک پاسارگاد، رسولاف مدیر عامل بانک آینده و وزیر صنایع حضور دارند که همه در بازار پول و سرمایه هستند و تلاش میکنند این صندوق را به یک بنگاه اقتصادی تبدیل کنند که یک صندوق غیردولتی است. در بخشهای غیردولتی هم تلاشهای صورت گرفته است.
نظر شما